Mr. Chen Wenjie——”Top Ten Tekonolosi ma Faiga Fou”

1

Mr. Chen Wenjie,taitaifono o KeyMaterial Co., Ltd., faauu mai le Iunivesite o Tekonolosi Wuhan ma se faailoga o le matuaofaiva i mea inorganic ma non-metallic i 1997. Na ia taulai atu i le fanua o mea fou mo le silia ma le 20 tausaga, aemaise lava i le fanua o mea electrothermal, na ia ei ai le poto masani mauoa i le atinaʻeina ma le mamanu o mea fou, faʻagasologa o le gaosiga tele ma le faʻaaogaina o oloa.Sa avea muamua o ia ma sui peresitene o tekinolosi a Shenzhen Jinke Special Materials Co., Ltd. ma le na faavaeina le Key Material Co., Ltd., o lea ua avea o ia ma taitaifono o Key Material Co., Ltd. ma le ulu o le kamupani. Matagaluega R&D.

Talu mai le faʻavaeina o le Key Material Co., Ltd., o Mr. Chen Wenjie na pule faʻapitoa i suʻesuʻega ma atinaʻe a le kamupani.I le taimi nei, ua tatou mauaina le sili atu i le 108 pateni, e aofia ai 19 mea fou pateni ma 8 pateni mai fafo.Talu ai o Mr. Chen Wenjie o loʻo faʻamalosi pea i le tuʻufaʻatasiga vavalalata o suʻesuʻega ma maketi faʻaogaina o elemene faʻavevela sima, ua matou faia suʻesuʻega ma atinaʻe fua ma faʻatatau i le loloto o le manaʻoga maketi, ma ua faasolosolo malie ona faia sao tele i totonu o le atunuʻu ma maketi i fafo.
O ausiga patino a Mr. Chen Wenjie e aofia ai:

1: Auai i le sili atu i le 100 meafaitino R&D poloketi a matou, ma le 59 tagata na sainia aia tatau tau le atamai;

2: O ia o se tagata tomai faapitoa R&D i totonu o elemene faʻavevela sima ma o se sao tele i le suitulaga o elemene MCH;

3: Na auai o ia i le faʻatulagaina o le tulaga o le Bidet faleuila faʻaaogaina faʻamafanafana (T / CEEIA 356-2019) e le China Electrical Appliance Industry Association ma o se tasi o tusitala autu o le tulaga;

4: Lead Key Material Co., Ltd., ia avea ma atinaʻe tekonolosi maualuga a le atunuʻu ma o se tasi o pisinisi muamua 29 i totonu o le 100 atinaʻe fou i Dongguan.

Pisinisi Fou.


Taimi meli: Iul-21-2023